Rolgordijnen

Speciaal voor de lange zomeravonden, wanneer het na bedtijd nog lang licht is buiten, zijn er rolgordijnen met verduisterende stoffen. Vlak hangende raamdecoratie eventueel in cassette uitvoering. Onze rolgordijnen hebben een ongekend niveau van stijl en raffinement. U kunt kiezen uit een enorme verscheidenheid aan materialen in een enorme collectie patronen, stoffen en afwerkingen, in alle kleuren van de regenboog.

Alle denkbare functionele en decoratieve wensen kunnen worden vervuld. Denk daarbij aan de exclusieve designs, uiteenlopend van krachtige grafische motieven, speelse kinderdesigns, subtiele wit-op-wit designs en romantische bloem designs.

Maar ook rolgordijnen met een hoge zonwerende functie. De zonwering van Verosol zorgt niet alleen voor het reguleren van temperaturen en het weren van zonlicht, maar kan u eveneens een privacy bieden. De unieke stoffen van Verosol zijn zo gemaakt, dat scherp zonlicht wordt weerkaatst en dat tegelijkertijd geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Het uitzicht naar buiten blijft behouden. Zo heeft u wel uitzicht maar geen inkijk en creëert u direct meer privacy. Binnenzonwering van Verosol heeft dus een meervoudige werking en biedt een oplossing voor iedere ruimte.

                 

 

 

 

 

Horizontale Jaloezieën

Deze strakke raamdecoratie is multi inzetbaar. Door de horizontale lamellen kunt u eindeloos spelen met het licht. U kunt zelf de lichtinval regelen. De horizontale lamellen kunt u zowel naar voren als naar achteren kantelen waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

Bij Albers kunt u terecht voor aluminium of hout.

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, t.w. 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm.
Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 25 mm, 50 mm, en 65 mm.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten bedieningssystemen, zoals het classic-systeem en het retro-systeem. Ook kunt u de jaloezie voorzien van een ladderband, welke de jaloezie een robuuste en stoere look geeft.

Houten Jaloezieën

We houden allemaal van een sfeervolle en zonnige woning waar we zelf de lichtinval kunnen bepalen. Dat is natuurlijk wat lastig met traditionele gordijnen vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor jaloezieën en dan vaak voor de rustieke uitstraling van houten jaloezieën. Jaloezieën van hout passen in zowel een modern als klassiek interieur. En tegenwoordig zijn ze in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ze ook echt een blikvanger in je huis kunnen zijn.

     

Plissé- /Dubbele plissé gordijnen

Elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar.  Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. En door het slimme remsysteem is de plissé makkelijk te bedienen. Deze plissé kan uitgevoerd worden met optrekkoorden, gemotoriseerd of handgreep bediend.

Wil je juist het middengedeelte van je raam verduisteren, kies dan voor plissé gordijnen met Top down Bottom up systeem. Dubbele plisse’s bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Bovendien kunt u profiteren van reductie van de warmteopname in de zomer.

                   

Lamella

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar kan ook prima op houten of aluminium kozijnen gemonteerd worden. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard lamel RAL-kleuren en het frame in 5 standaard RAL-kleuren.

Ook altijd al een bepaalde sfeer willen creëren in het huis? Dat is mogelijk met dit product. Doordat de lamellen in elke gewenste stand gekiept kan worden, waardoor er mooi met het licht van buiten gespeeld kan worden. Wanneer het product hoger is dan 1200 MM hoog, dan zal dit altijd worden voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kunnen wel beide vakken afzonderlijk van elkaar worden bediend.

Het product wordt zonder boren en schroeven gemonteerd op het kozijn, door middel van magneet en staalband. Hierdoor is het product uitermate geschikt voor draaikiepramen.

LET OP: Maximale breedte is 1200 MM.

Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede