Buiten

Zalig buiten leven, een pauze in de schaduw, ontspanning op uw terras … Met de komst van de mooie dagen neemt het leven een andere wending. Zalig niets doen. Het pure plezier van samen zijn. Een zonwering kiezen betekent niet alleen kiezen voor bescherming tegen de zon. Naast een decoratief accessoire biedt het ook een echte meerwaarde aan uw woning.

Albers zonwering heeft een uitgebreid assortiment aan buiten zonweringen. Kom voor de laatste trends naar onze showroom.

Rolluiken

Wat zijn rolluiken?

Rolluiken, wie kent ze niet? Rolluiken zijn luiken die strak langs uw ramen worden gemonteerd. Aluminium rolluiken bieden het voordeel dat ze goed isoleren. De bediening van de rolluiken heeft u zelf in de hand. Zo kunt u de prijzen laag houden door de rolluiken handmatig open en dicht te doen. Wilt u meer comfort? Kies dan voor elektrische rolluiken. U doet de rolluiken dan open en dicht met behulp van een wandschakelaar of afstandsbediening.

Rolluiken zijn ongekend populair in Nederland. Deze populariteit hebben rolluiken te danken aan hun praktische en veelzijdige karakter. Zo bieden rolluiken de onderstaande voordelen:

  • inbraakwerend
  • zonwerend
  • isolerend          
  • geluidswerend
  • vochtwerend
  • privacy

Zonwering

In de zomermaanden kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen, zelfs in Nederland. De felle zonnestralen schijnen op uw ramen en laten uw woning binnen een mum van tijd aanvoelen als een tropisch oord. Door deze temperaturen voelt uw woning oncomfortabel aan, om over uw nachtrust nog maar niet te spreken. Een dure airconditioning aanschaffen is een optie, maar dit apparaat vreet energie en is vaak slecht voor de luchtkwaliteit in uw woning. Een beter idee zijn rolluiken. Door de rolluiken op een warme dag dicht te doen kan de zon uw woning niet langer opwarmen en blijft het in huis aangenaam koel. Zo slaapt u voortaan weer als een roos.

Isolatie

Niet alleen in de zomer komen rolluiken van pas, in de koude wintermaanden zijn rolluiken ook een goede toevoeging aan uw woning. Door de rolluiken ‘s avonds en ‘s nachts gesloten te houden profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. De warmte blijft op deze manier beter in huis, waardoor u de verwarming een graadje lager kunt draaien én profiteert van lagere stookkosten. Een gesloten rolluik kan het warmteverlies van uw raam verminderen met wel 20%. Rolluiken bieden naast thermische isolatie ook geluidsisolatie. Grenst uw slaapkamer aan een drukke weg? Rolluiken houden omgevingsgeluiden voor een groot deel tegen, waardoor u een stuk rustiger woont.

Bescherming

Rolluiken maken uw woning een stuk veiliger. Allereerst beschermen rolluiken uw ramen tegen slechte weersomstandigheden en stormschade. Zo slaapt u met een gerust hart door een heftige zomerstorm of een winterse hagelbui heen. Ook voor inbrekers hoeft u niet langer te vrezen. Het openbreken van rolluiken is niet makkelijk en zal een inbreker allesbehalve snel en geluidloos kunnen doen. Inbrekers laten uw woning daarom liever links liggen, waardoor u met een veilig gevoel naar bed gaat.

Verduistering

Blijft u op een luie zondag graag wat langer in bed liggen? Net als u nog een keer om wilt draaien ziet u de eerste zonnestralen langs uw gordijnen naar binnen vallen. Binnen een mum van tijd bent u klaarwakker en is uitslapen er niet meer bij. De oplossing? Rolluiken. Rolluiken houden het daglicht volledig tegen, waardoor u heerlijk tot rust komt in een donkere en koele slaapkamer.

 

Onze rolluiken zijn CE-gecertificeerd
Garantie, 7 jaar

Rolluiken in iedere kleur en maat Vrijblijvende afspraak?

Screens

Screens zijn om meer dan één reden een praktische mooie oplossing om hinderlijk zonlicht te weren en toch te genieten van het uitzicht. Het zonlicht wordt door de screens voor meer dan 85% gefilterd. Screenfiltering van zonlicht geeft niet alleen een diffuus licht in uw woning, maar schermt hinderlijk UV-licht ook perfect af. Daarnaast biedt screendoek altijd zicht naar de lichtzijde. Onze standaard screens kunnen worden voorzien van handbediening, elektrische bediening of elektrische bediening op zonne-energie.

Zeer uniek zijn onze multilock zip screens. Door het unieke rits systeem is dit screen zeer goed toepasbaar op windgevoelige plaatsen(windvast). Doordat het doek met de rits volledig in de zijgeleider loopt is deze tevens insectenwereld. Uitgevoerd met een zichtvenster ( pvc-folie ) in combinatie met glasvezel behoort tot de mogelijkheden. Dit screen is uitsluitend leverbaar met elektrische bediening.

Onze screens zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de glasvezel collectie. Helios, Copaco en Mermet.
Elektrische screens zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

Terrasschermen

Zittend onder een terrasscherm zult u ervaren dat de zomer te kort duurt. U geniet niet alleen van het heerlijke buitenleven, maar ook van een schitterend terrasscherm dat zijn gelijke niet kent.

Albers zonwering voert een grote collectie zonweringen. Vooral vormgeving en kwaliteit is hierbij belangrijk.

Door de diverse uitvoeringen en verschillende systemen is er voor elke situatie een oplossing. Denk hierbij aan balkons of aanbouwsituaties.

De knikarmen zijn voorzien van zwaar veredelde stalen veren die zorgen voor een optimale doekspanning. Diverse schermen kunnen worden voorzien van een gepatenteerd glijlagersysteem. Ook kunnen ze worden voorzien van geïntregeerde verlichting en / of verwarming. Voor maximaal comfort kunt u een zon/windautomaat laten installeren.

De terrasschermen kunnen in diverse breedtes en met verschillende uitvallen geleverd worden.

Onze terrasschermen kunnen worden voorzien van handbediening en electrische bediening.


Onze terrasschermen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche terrasschermen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

Dealer van:

             

Markiezen

Bij Albers Zonwering worden onze markiezen nog in eigen beheer geproduceerd en gestoffeerd. Dus ook voor herbekleden van uw bestaande markies. snel voordelig en goed !!

Zoals een bloem zich opent, zo ontvouwt zich een markies. Deze oud-Hollandse zonwering geeft uw woning cq. bedrijfspand een vriendelijke en klassieke uitstraling. Ze roepen de sfeer op uit lang vervlogen tijden.

Markiezen zijn de meest effectieve vorm van zonwering, omdat ook de zijkanten een laagstaande zon afschermen.
Onze markiezen kunnen zowel in hout als aluminium worden uitgevoerd. Bij een houten markies wordt het nostalgische karakter benadrukt. Bij de aluminium uitvoering geldt als voordeel dat het volledig onderhoudsvrij is.

De kleur van de omkasting en van de slagen bepaalt u zelf, alsook de kleur van het koord.

Al onze markiezen kunnen uitgevoerd worden met zowel handbediening als electrische bediening.

Onze markiezen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche markiezen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

De mooiste vorm van zonwering! Vrijblijvende afspraak?

Uitvalschermen

Traditionele vormen van zonwering zijn niet alleen functioneel, ze geven ook fleur en kleur aan uw woning.
Deze schermen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld als open- of als cassettesysteem verkrijgbaar.
Een cassette scherm heeft als meerwaarde een chique uitstraling en ter bescherming van het doek.

Exclusief bij Albers zonwering de DZ-U220 met doekgoot leverbaar tot max 7400×1500 cm met het uitvaldoek uit een stuk uitvoerbaar.

Albers zonwering heeft ook een oplossing voor raampartijen waar veel wind op staat. Onze uitvalschermen kunnen uitgevoerd worden met wind- of stormvaste armen die zonder moeite de kwaliteit van uw uitvalscherm waarborgen.

Uitval armen ook leverbaar als balkonuitvoering.

Onze uitvalschermen kunnen worden voorzien van handbediening en electrische bediening.

Onze uitvalschermen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche uitvalschermen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

Textieloverkappingen

Het hele jaar door het buitenleven proeven kan met een textiel terrasoverkapping. Het geavanceerde systeem zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Al onze overkappingen worden op maat gemaakt. Een terrasoverkapping kan wel tot 12 meter diepte en 16 meter breedte overdekken, een flinke oppervlakte. Zijn er meer wensen? Ook voor luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten leveren wij een totaalconcept. De zijkanten bestaan uit ritsscreen of een glasschuifwand.

Deze overkappingen zijn uitermate geschikt voor de horeca, om van een terras, een volledig wind- en waterdicht terras te maken.

Onze textieloverkappingen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche textieloverkappingen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 5 jaar

       

Lamellendak

Of het nu de vroege voorjaarszon, de intensieve zomerzon of een onverwachte regenbui is, met de wendbare aluminium lamellen kunt het dak zo afstellen dat u met elk weertype de juiste bescherming geeft tegen licht en water.

Met gesloten lamellen zit u volledig droog. Het regenwater wordt doormiddel van de geïntegreerde waterafvoer geleid naar de goot.

Het dak kan op twee manieren worden gemonteerd, vrijstaand of aan de wand. En in twee uitvoeringen verkrijgbaar V125 en de V188 Lux met een afmeting van maximaal 600 cm x 600 cm als vrijstaande opstelling. Beide uitvoering worden standaard geleverd in de kleur Ral 9016 wit of Ral 7016 antraciet structuur. Maar kan tegen meerprijs in elke gewenste Ral kleur worden gemoffeld.

Als optie’s kunnen beide daken worden voorzien van led verlichting. Tevens kunnen de open zijdes dicht gemaakt worden met  ZIP screens of glasschuifwanden.

Lichtstraat zonwering

Met een lichtstraat profiteert u van een natuurlijke lichtinval in uw woning. In de warme zomer periode zal hierdoor echter ook de binnentemperatuur oplopen, om het leefklimaat aangenaam te houden is er daarom een lichtstraat-zonwering.

       

Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede