Buiten

Zalig buiten leven, een pauze in de schaduw, ontspanning op uw terras … Met de komst van de mooie dagen neemt het leven een andere wending. Zalig niets doen. Het pure plezier van samen zijn. Een zonwering kiezen betekent niet alleen kiezen voor bescherming tegen de zon. Naast een decoratief accessoire biedt het ook een echte meerwaarde aan uw woning.

Albers zonwering heeft een uitgebreid assortiment aan buiten zonweringen. Kom voor de laatste trends naar onze showroom.

Rolluiken

Wat zijn rolluiken?

Rolluiken, wie kent ze niet? Rolluiken zijn luiken die strak langs uw ramen worden gemonteerd. Aluminium rolluiken bieden het voordeel dat ze goed isoleren. De bediening van de rolluiken heeft u zelf in de hand. Zo kunt u de prijzen laag houden door de rolluiken handmatig open en dicht te doen. Wilt u meer comfort? Kies dan voor elektrische rolluiken. U doet de rolluiken dan open en dicht met behulp van een wandschakelaar of afstandsbediening. Hierbij behoort elektrische bediening op zonne-energie ook tot de mogelijkheden.

Rolluiken zijn ongekend populair in Nederland. Deze populariteit hebben rolluiken te danken aan hun praktische en veelzijdige karakter. Zo bieden rolluiken de onderstaande voordelen:

  • inbraakwerend
  • zonwerend
  • isolerend          
  • geluidswerend
  • vochtwerend
  • privacy

Zonwering

In de zomermaanden kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen, zelfs in Nederland. De felle zonnestralen schijnen op uw ramen en laten uw woning binnen een mum van tijd aanvoelen als een tropisch oord. Door deze temperaturen voelt uw woning oncomfortabel aan, om over uw nachtrust nog maar niet te spreken. Een dure airconditioning aanschaffen is een optie, maar dit apparaat vreet energie en is vaak slecht voor de luchtkwaliteit in uw woning. Een beter idee zijn rolluiken. Door de rolluiken op een warme dag dicht te doen kan de zon uw woning niet langer opwarmen en blijft het in huis aangenaam koel. Zo slaapt u voortaan weer als een roos.

Isolatie

Niet alleen in de zomer komen rolluiken van pas, in de koude wintermaanden zijn rolluiken ook een goede toevoeging aan uw woning. Door de rolluiken ‘s avonds en ‘s nachts gesloten te houden profiteren uw ramen van een extra laag isolatie. De warmte blijft op deze manier beter in huis, waardoor u de verwarming een graadje lager kunt draaien én profiteert van lagere stookkosten. Een gesloten rolluik kan het warmteverlies van uw raam verminderen met wel 20%. Rolluiken bieden naast thermische isolatie ook geluidsisolatie. Grenst uw slaapkamer aan een drukke weg? Rolluiken houden omgevingsgeluiden voor een groot deel tegen, waardoor u een stuk rustiger woont.

Bescherming

Rolluiken maken uw woning een stuk veiliger. Allereerst beschermen rolluiken uw ramen tegen slechte weersomstandigheden en stormschade. Zo slaapt u met een gerust hart door een heftige zomerstorm of een winterse hagelbui heen. Ook voor inbrekers hoeft u niet langer te vrezen. Het openbreken van rolluiken is niet makkelijk en zal een inbreker allesbehalve snel en geluidloos kunnen doen. Inbrekers laten uw woning daarom liever links liggen, waardoor u met een veilig gevoel naar bed gaat.

Verduistering

Blijft u op een luie zondag graag wat langer in bed liggen? Net als u nog een keer om wilt draaien ziet u de eerste zonnestralen langs uw gordijnen naar binnen vallen. Binnen een mum van tijd bent u klaarwakker en is uitslapen er niet meer bij. De oplossing? Rolluiken. Rolluiken houden het daglicht volledig tegen, waardoor u heerlijk tot rust komt in een donkere en koele slaapkamer.

 

Onze rolluiken zijn CE-gecertificeerd
Garantie, 7 jaar

Rolluiken in iedere kleur en maat Vrijblijvende afspraak?

Rolluik MONO ID 3

Rolluik met kantelbare lamel

Ontdek de Bubendorff MONO iD3, een revolutionair rolluik op zonne-energie dat uw huis ongeëvenaard comfort en uitstekende energie-efficiëntie biedt. De MONO iD3 is meer dan alleen een eenvoudig raamaccessoire: het is een statement voor comfortabel en duurzaam wonen. Met zijn innovatieve automatische functie past de MONO iD3 zich naadloos aan de licht- en temperatuuromstandigheden aan om een ​​optimaal binnenklimaat te garanderen. Of het nu zonneschijn, regen of bewolking is, het rolluik reageert intelligent en zorgt voor een aangename sfeer in uw kamers. Door de lichtinval nauwkeurig te regelen en zich automatisch aan te passen aan de buitentemperatuur, bespaar je energie en creëer je een comfortabele leefomgeving.

De Bubendorff MONO iD3 is niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. De montage is eenvoudig en ongecompliceerd en het rolluik kan eenvoudig worden gemonteerd op ramen tot 3 meter breed. Dankzij de aandrijving op zonne-energie heb je geen externe stroombron nodig, wat niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt ​​aan een duurzame energievoorziening.

Buitenjaloezieën

Regulierbare buitenzonwering

U wilt het zonlicht in uw huis afhankelijk van het dag tijdstip en van uw persoonlijke voorkeur kunnen regelen? U wilt bijzondere lichtaccenten zetten? En op warme dagen een aangename sfeer creëren, waar je je lekker voelt?
Dan kunt u zich verheugen op de buitenjaloezieën van WAREMA. U laat de hitte buiten en het licht, geheel naar uw smaak, naar binnen. Met WAREMA buitenjaloezieën creëert u precies de lichtsfeer die u bevalt: voor een aangename werkatmosfeer helder, overdadig indirect licht zonder verblinding, of schemerig voor de ontspanning en optimale privésfeer.
Als marktleider ontwikkelen wij van WAREMA sinds meer dan 50 jaar hoogwaardige buitenjaloezie oplossingen met een attractief design.
Voor nieuwbouw en renovatie: Onze systemen gaan harmonisch op in elk type gevel. Een echte aanwinst voor levenskwaliteit en maximale energie-efficiëntie.

 

 

 

 

Screens

Screens zijn om meer dan één reden een praktische mooie oplossing om hinderlijk zonlicht te weren en toch te genieten van het uitzicht. Het zonlicht wordt door de screens voor meer dan 85% gefilterd. Screenfiltering van zonlicht geeft niet alleen een diffuus licht in uw woning, maar schermt hinderlijk UV-licht ook perfect af. Daarnaast biedt screendoek altijd zicht naar de lichtzijde. Onze standaard screens kunnen worden voorzien van handbediening, elektrische bediening of elektrische bediening op zonne-energie.

Zeer uniek zijn onze multilock zip screens. Door het unieke rits systeem is dit screen zeer goed toepasbaar op windgevoelige plaatsen(windvast). Doordat het doek met de rits volledig in de zijgeleider loopt is deze tevens insectenwereld. Uitgevoerd met een zichtvenster ( pvc-folie ) in combinatie met glasvezel behoort tot de mogelijkheden. Dit screen is uitsluitend leverbaar met elektrische bediening. Hierbij behoort
elektrische bediening op zonne-energie ook tot de mogelijkheden.

Onze screens zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de glasvezel collectie. Helios, Copaco en Mermet.
Elektrische screens zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

Terrasschermen

Zittend onder een terrasscherm zult u ervaren dat de zomer te kort duurt. U geniet niet alleen van het heerlijke buitenleven, maar ook van een schitterend terrasscherm dat zijn gelijke niet kent.

Albers zonwering voert een grote collectie zonweringen. Vooral vormgeving en kwaliteit is hierbij belangrijk.

Door de diverse uitvoeringen en verschillende systemen is er voor elke situatie een oplossing. Denk hierbij aan balkons of aanbouwsituaties.

De knikarmen zijn voorzien van zwaar veredelde stalen veren die zorgen voor een optimale doekspanning. Diverse schermen kunnen worden voorzien van een gepatenteerd glijlagersysteem. Ook kunnen ze worden voorzien van geïntregeerde verlichting en / of verwarming. Voor maximaal comfort kunt u een zon/windautomaat laten installeren.

De terrasschermen kunnen in diverse breedtes en met verschillende uitvallen geleverd worden.

Onze terrasschermen kunnen worden voorzien van handbediening en electrische bediening.


Onze terrasschermen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche terrasschermen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

Dealer van:

             

Uitvalschermen

Traditionele zonwering is niet alleen functioneel, vaak fleuren ze een woning ook op.

Uitvalschermen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld als open- of cassettesysteem.  Een cassettesysteem biedt
goede bescherming van het doek en heeft een chique uitstraling.

Bij Albers Zonwering hebben we een aantal exclusieve schermen beschikbaar waarbij het doek uitgevoerd is uit één stuk.

Staat er veel wind op uw raampartijen? Ook hier hebben we een oplossing voor!  Onze uitvalschermen zijn uit te voeren met wind- en zelfs stormvaste armen die door weer en wind hun kwaliteit waarborgen. Dit geldt ook voor de balkonuitvoering.

Daarnaast heeft u de keuze om de uitvalschermen te voorzien van handbediening of elektrische bediening.

Onze uitvalschermen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche uitvalschermen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

Markiezen

Bij Albers Zonwering worden onze markiezen nog in eigen beheer geproduceerd en gestoffeerd. Dus ook voor herbekleden van uw bestaande markies. snel voordelig en goed !!

Zoals een bloem zich opent, zo ontvouwt zich een markies. Deze oud-Hollandse zonwering geeft uw woning cq. bedrijfspand een vriendelijke en klassieke uitstraling. Ze roepen de sfeer op uit lang vervlogen tijden.

Markiezen zijn de meest effectieve vorm van zonwering, omdat ook de zijkanten een laagstaande zon afschermen.
Onze markiezen kunnen zowel in hout als aluminium worden uitgevoerd. Bij een houten markies wordt het nostalgische karakter benadrukt. Bij de aluminium uitvoering geldt als voordeel dat het volledig onderhoudsvrij is.

De kleur van de omkasting en van de slagen bepaalt u zelf, alsook de kleur van het koord.

Al onze markiezen kunnen uitgevoerd worden met zowel handbediening als electrische bediening.

Onze markiezen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche markiezen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 7 jaar

De mooiste vorm van zonwering! Vrijblijvende afspraak?

Textieloverkappingen

Het hele jaar door het buitenleven proeven kan met een textiel terrasoverkapping. Het geavanceerde systeem zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

Al onze overkappingen worden op maat gemaakt. Een terrasoverkapping kan wel tot 12 meter diepte en 16 meter breedte overdekken, een flinke oppervlakte. Zijn er meer wensen? Ook voor luxe verlichting, heaters en winddichte zijkanten leveren wij een totaalconcept. De zijkanten bestaan uit ritsscreen of een glasschuifwand.

Deze overkappingen zijn uitermate geschikt voor de horeca, om van een terras, een volledig wind- en waterdicht terras te maken.

Onze textieloverkappingen zijn CE-gecertificeerd
Doeken uit de Swela,Dickson en Sattler collectie
Electriche textieloverkappingen zijn standaard voorzien met Somfy bedieningssystemen
Garantie, 5 jaar

       

Lamellendak

Of het nu de vroege voorjaarszon, de intensieve zomerzon of een onverwachte regenbui is, met de wendbare aluminium lamellen kunt het dak zo afstellen dat u met elk weertype de juiste bescherming geeft tegen licht en water.

Met gesloten lamellen zit u volledig droog. Het regenwater wordt doormiddel van de geïntegreerde waterafvoer geleid naar de goot.

Het dak kan op twee manieren worden gemonteerd, vrijstaand of aan de wand. En in twee uitvoeringen verkrijgbaar V125 en de V188 Lux met een afmeting van maximaal 600 cm x 600 cm als vrijstaande opstelling. Beide uitvoering worden standaard geleverd in de kleur Ral 9016 wit of Ral 7016 antraciet structuur. Maar kan tegen meerprijs in elke gewenste Ral kleur worden gemoffeld.

Als optie’s kunnen beide daken worden voorzien van led verlichting. Tevens kunnen de open zijdes dicht gemaakt worden met  ZIP screens of glasschuifwanden.

Serre-/ Lichtstraat zonwering

Een onder- of bovenzonwering, die door haar zijdelingse Zip-doekgeleiding zeer geschikt is voor gebruik bij grotere terrasoverkappingen.
In de cassette is een intelligent spansysteem geïntegreerd, dat bij een geopend scherm voor een optimale spanning van het doek zorgt. Door de zijdelingse Zip-doekgeleiding wordt het doek aan vier de kanten gespannen. Daardoor is er geen lichtspleet tussen de zijkanten van het doek en de geleiders en het doorhangen van de zijzomen wordt hiermee tegengegaan.

Met een lichtstraat profiteert u van een natuurlijke lichtinval in uw woning. In de warme zomer periode zal hierdoor echter ook de binnentemperatuur oplopen, om het leefklimaat aangenaam te houden is er daarom een lichtstraat-zonwering.

    

Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede