Veranda

4 seizoenen lang genieten van het buitenleven…..

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met onze veranda’s kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of na zomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze veranda biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Een AZ-P veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda samen te stellen. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit 6 standaard kleuren, volledig maatwerk, en deze te voorzien van zowel polycarbonaat als gelaagd glas. Optioneel keuze uit vlakke of klassieke gootsierlijsten. Door toepassing van een zware XS goot kan er ook een grotere overspanning worden toegepast op twee staanders.

De veranda’s kunnen ook worden voorzien van spiekozijnen, deze sluiten de veranda perfect af. Wilt u het geheel kunnen openen dan zijn glazen schuifwanden de oplossing, uit te voeren met 2,3,4 of 5 sporen waardoor er maximaal 10 glaselementen in 1 schuifwand kunnen worden toegepast voor een maximale opening.

De solide constructie van de veranda’s zijn voorzien van duurzame materialen, deze verzekert u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Een zonwering is dé manier om de temperatuur te reguleren onder uw veranda. Deze worden geleverd in diverse uitvoeringen. U heeft keuze uit een zonwering boven of onder de beglazing. Meer informatie op onze pagina Serre-/ Lichtstraat zonwering

Vrijblijvende afspraak?
Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede