Veranda

4 seizoenen lang genieten van het buitenleven…..

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met onze terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of na zomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Een AZ-P veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda samen te stellen. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit 6 standaard kleuren, volledig maatwerk, en deze te voorzien van zowel polycarbonaat als gelaagd glas. Optioneel keuze uit vlakke of klassieke gootsierlijsten. Door toepassing van een zware XS goot kan er ook een grotere overspanning worden toegepast op twee staanders.

Ook voor een luxe Veranda/tuinkamer kunt u terecht bij Albers Zonwering.

Onze aluminium veranda’s/tuinkamers worden geleverd in twee verschillende modellen, het type T-100 (max. diepte 350cm) en het type T-150 (max .diepte 600cm). Beide modellen kunnen worden uitgevoerd met twee staanders tot een breedte van 700cm, waardoor een hinderlijke derde staander wordt voorkomen. De tuinkamers kunnen ook worden voorzien van spiekozijnen, deze sluiten de tuinkamer perfect af. Wilt u het geheel kunnen openen dan zijn glazen schuifwanden de oplossing, uit te voeren met 2,3,4,of 5 sporen waardoor er maximaal 10 glaselementen in 1 schuifwand kunnen worden toegepast voor een maximale opening.

De solide constructie van de veranda’s/tuinkamer zijn voorzien van duurzame materialen, deze verzekert u van een betrouwbare en on­derhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zal hebben.

 

Vrijblijvende afspraak?
Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede