Vloeren

De vloer is datgene in huis waar je het meest contact mee hebt. Dan is het dus heel belangrijk dat hier goed over nagedacht is. Welke vloerbedekking voor u het meest geschikt is kunnen we samen uitzoeken. De vloerbedekking kan hard of zacht zijn. De kleur of het ontwerp speelt natuurlijk een hele grote rol bij de inrichting van uw kamer. Laat u door ons goed voorlichten zodat u later comfortabel kan wonen.

De mooie collectie EasyHome is door ons zelf samengesteld. In deze collectie kunt u kiezen uit diverse kleuren en uitvoering. Van plank tot visgraat, van modern tot klassiek. Klik hier voor de brochure.

 

PVC LayRed

LayRed® is een meerlaags pvc-vloer die stijlvol design koppelt aan ongeëvenaard comfort en weergaloze sterkte. Deze pvc-vloer is ontwikkeld voor extreme situaties.
Het is zo sterk als hardhout of tegels en toch past het zich moeiteloos aan alle omstandigheden en uitdagende omgevingen aan. LayRed® blijft altijd en overal stabiel.
Met geïntegreerde ondervloer LayRed® engineered vinyl floors hebben een geïntegreerde ondervloer. Die zorgt voor een vlotte plaatsing, sterkere geluiddemping en betere uitvlakking van oneffenheden in het bestaande vloeroppervlak.

Oneffen ondervloeren kunnen een hele uitdaging vormen. Maar daar weet LayRed® wel raad mee. Dankzij zijn sterke kern en geïntegreerde ondervloer is LayRed® in staat om openingen en oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Die eigenschap maakt van LayRed® de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject.

PVC

PVC vloeren, zijn net zo mooi als echt hout, en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antisliplaag en is gemakkelijk schoon te houden. PVC vloeren zien en voelen geheel natuurlijk aan en zijn dan ook bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

               

Vinyl

Vinyl wordt al sinds de jaren 80 veel gebruikt. Dit is voornamelijk omdat vinyl erg praktisch, gemakkelijk schoon te maken is en het is goed bestand tegen slijtage. Met dank aan de ontwikkelingen in productie en technologie, evenaart de praktische kant van vinyl tegenwoordig ook de stijlvolle afwerking voor iedere ruimte in huis. Albers heeft vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

Tapijt

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om de dagelijkse slijtage aan te kunnen. Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan een andere – dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houdt dan rekening met welke soort vezel , textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt moeten komen.

Tapijt gaat ook heel goed samen met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de open structuur van het materiaal krijgt u snel het gewenste resultaat, een behaaglijke warmte of een heerlijke verkoeling.

In combinatie met de juiste ondervloer geeft tapijt u een luxe gevoel, verend en zacht!

Een goed tapijt geeft u dat echte "thuis"gevoel... Vrijblijvende afspraak?

Laminaat

Laminaat is mooi, betaalbaar en handig in het onderhoud. De keuzevrijheid is groot en laminaat is geschikt voor veel ruimtes. De voordelen zijn legio.

Met laminaat zijn verschillende decors mogelijk en is haast niet van echt te onderscheiden. In ons assortiment vindt u degelijke Duitse kwaliteiten die in extra lange en brede planken leverbaar zijn.  Deze zijn uitgevoerd in vlakke, tweezijdige of vierzijdige groef.

Register Embossed; de toplaag volgt de structuur van de plank en dat zorgt voor een echte levendige uitstraling

 

          

Schoonlooptapijt

Deurmatten zijn handige accessoires voor zowel binnen als buiten het huis en zijn cruciaal voor het behoud van het tapijt, vinyl of pvc. De grootste schade aan uw nieuwe tapijt, vinyl of pvc ontstaat door zand, viezigheid en water waarvan ruim 70% buiten kan worden gehouden door een deurmat.

We hebben een ruim assortiment deurmatten in verschillende vormen en maten en het is bij ons zelfs mogelijk een op maat gemaakte deurmat samen te stellen van tot wel 2 meter groot.

Vloerkleden

Een stijlvol vloerkleed kan de uitstraling van uw kamer compleet veranderen. Zelfs de kleinste vloerkleden kunnen een immens verschil maken in de “look en feel” van je huis en zorgt het tegelijkertijd voor lekker warme tenen!

Een belangrijke vraag bij de juiste afmetingen van het vloerkleed kiezen is of je de poten van meubels op het kleed moet zetten of niet. De laatste jaren is het steeds meer een trend om grote vloerkleden neer te leggen. Hier kan je de poten van zowel de tafel als de stoelen of bank opzetten. Zo verbind je de meubels met elkaar en wordt je woonkamer een mooi geheel. Koop je een kleiner kleed, dan is het mooier om de poten niet op het kleed te zetten. Met kleinere kleden is het leuke om meerdere zitjes in huis te creëren.

Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede