Binnen

Aan raambekledingen worden tegenwoordig nieuwe eisen gesteld. Voor wie iets bijzonders zoekt, levert Albers zonwering raamdecoratie voor een reeks ramen die afwijken in vorm, afmeting, ontwerp en toepassing. Een eigen wereld creëren. Spelen met kleuren, vormen en licht. Albers zonwering kent de specifieke producteigenschappen voor elke leefruimte en begeleidt u in uw keuze, zodat ook uw interieur de gewenste uitstraling krijgt. Kom voor het complete assortiment naar onze showroom.

 

Rolgordijnen

Speciaal voor de lange zomeravonden, wanneer het na bedtijd nog lang licht is buiten, zijn er rolgordijnen met verduisterende stoffen. Vlakhangende raamdecoratie eventueel in cassette uitvoering. Onze rolgordijnen hebben een ongekend niveau van stijl en raffinement. U kunt kiezen uit een enorme verscheidenheid aan materialen in een enorme collectie patronen, stoffen en afwerkingen, in alle kleuren van de regenboog.

Alle denkbare functionele en decoratieve wensen kunnen worden vervuld. Denk daarbij aan de exclusieve dessigns, uiteenlopend van krachtige grafische motieven, speelse kinderdessigns, subtiele wit-op-wit dessigns en romantische bloemdessigns.

Maar ook rolgordijnen met een hoge zonwerende functie. De zonwering van Verosol zorgt niet alleen voor het reguleren van temperaturen en het weren van zonlicht, maar kan u eveneens een privacy bieden. De unieke stoffen van Verosol zijn zo gemaakt, dat scherp zonlicht wordt weerkaatst en dat tegelijkertijd geen inkijk vanaf buiten mogelijk is. Het uitzicht naar buiten blijft behouden. Zo heeft u wel uitzicht maar geen inkijk en creëert u direct meer privacy. Binnenzonwering van Verosol heeft dus een meervoudige werking en biedt een oplossing voor iedere ruimte.

    

 

 

 

 

Eenvoudig in gebruik; Heerlijk om te kiezen Vrijblijvende afspraak?

Horizontale Jaloezieën

Deze strakke raamdecoratie is multi inzetbaar. Door de horizontale lamellen kunt u eindeloos spelen met het licht. U kunt zelf de lichtinval regelen. De horizontale lamellen kunt u zowel naar voren als naar achteren kantelen waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

Bij Albers kunt u terecht voor aluminium of hout.

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, t.w. 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm.
Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in 25 mm, 50 mm, en 65 mm.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten bedieningssystemen, zoals het classic-systeem en het retro-systeem. Ook kunt u de jaloezie voorzien van een ladderband, welke de jaloezie een robuuste en stoere look geeft.

Houten Jaloezieën

We houden allemaal van een sfeervolle en zonnige woning waar we zelf de lichtinval kunnen bepalen. Dat is natuurlijk wat lastig met traditionele gordijnen vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor jaloezieën en dan vaak voor de rustieke uitstraling van houten jaloezieën. Jaloezieën van hout passen in zowel een modern als klassiek interieur. En tegenwoordig zijn ze in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ze ook echt een blikvanger in je huis kunnen zijn.

     

Plisse- /Duette gordijnen

Elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar.  Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. En door het slimme remsysteem is de plissé makkelijk te bedienen. Deze Plissé kan uitgevoerd worden met optrekkoorden, gemotoriseerd of handgreep bediend.

Wil je juist het middengedeelte van je raam verduisteren, kies dan voor plissé gordijnen met Top down Bottom up systeem.

Duette plisse’s bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer isolerend en geluiddempend. Bovendien kunt u profiteren van reductie van de warmteopname in de zomer.

       

Climatscreen

Climatscreen geeft een contrastvrije lichtinval en filtert het daglicht zodat alle hinderlijke schitteringen en reflecties worden weggenomen. Hierdoor wordt naast klimaatbeheersing ook lichtregulering eenvoudig gerealiseerd. Het grote voordeel hiervan is dat wanneer de Climatscreen in gebruik is, de ruimte niet wordt verduisterd. U bent verzekerd van een optimaal doorzicht naar buiten toe en vervorming van de folie door temepratuurverschillen is absoluut uitgesloten door de unieke manier van stabiliseren. In tegenstelling tot andere folie soorten is ook het buitenaanzicht hierdoor perfect.

Abosluut geen krimp- of uitzettingsplooien ten gevolge van extreme temeparatuursverschilen. Het resultaat is een strak buitenaanzicht van uw pand.

Genereerd aantoonbaar dezelfde waardes als buitenzonwering.

 

Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede