Zakelijke markt

Albers Zonwering is een full-service bedrijf dat graag tegemoetkomt aan al uw wensen met betrekking tot binnen- en buitenzonwering.

Momenteel verzorgen wij voor verscheidene bedrijven, zorg- en overheidsinstellingen de plaatsing en het bijbehorende onderhoud van de zonwering. De wijze waarop wij in uw behoeftes voorzien onderscheidt zich door de manier van aanpak; uw belangen zijn leidend in het gehele traject. Total Cost of Ownership (TCO) is een term die de professional bekend in de oren zal klinken, maar vaak onderschat wordt in de keuze voor een bepaalde leverancier of product.

De prijs van aanschaf is vaak bepalend,
maar kan in veel gevallen ook zorgen voor buitensporige onderhoudskosten. 

In de adviezen die wij uitbrengen houden wij te allen tijden rekening met juist dat essentiële element.

Voor welk doel wordt de ruimte gebruikt? Waarvoor dient de zon- en lichtwering hoofdzakelijk? Is warmtewering en -terugtreding bepalend en van toepassing? Zijn er individuele eisen van de gebruiker waar rekening mee gehouden moet worden? Het zijn slechts enkele vragen die van toepassing kunnen zijn in de keuze voor het type zonwering. Uiteraard houden wij immer rekening met het esthetische aspect en zorgen voor een technisch verantwoorde uitvoering. Uw tevredenheid staat voorop en bieden u hierbij graag onze expertise en ervaring aan. Uitvoering van werkzaamheden ’s avonds of in het weekend is voor ons geen probleem. Albers zonwering is er praktisch 24 uur en zeven dagen per week voor u. Wij ontzorgen u graag en dit alles tegen een eerlijke prijs.

-Duurzaam: Zo werken wij met milieuvriendelijke materialen en worden alle oude zonweringen en of verpakkingen gescheiden.

-Vakmanschap: Ervaren en goed opgeleide vakmensen, gepassioneerd en perfectionistisch met 50 jaar ervaring en veel plezier in het vak. Zij zijn ook in het bezit van een geldig VCA,BHV,AED en een IPAF (hoogwerker) certificaat. Al onze klimmaterialen en gereedschappen worden jaarlijks gekeurd.

-Werkwijze: Inventarisatie van uw wensen, opmeten op locatie, beoordeling van de bestaande zonweringsproducten, advies en offerte, montage van zonwering, opleveren en tot slot onderhoudsadvies.

-Onze opdrachtgevers: Saxion hogescholen, Universiteit Twente, Gemeente Enschede, Politie Overijssel, diverse zorg instellingen van ZGT, Liberein, Aveleijn en De Posten.

Graag nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend advies te vragen, of het nu is voor vervanging dan wel onderhoud. Wij gaan voor relaties en niet voor affaires !

Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers
Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede