Garagedeuren

Duoport

De Duoport is een tweevleugelige openslaande garagedeur. De Duoport is erg praktisch door het gemak van een brede toegang. Er is een ruime keuze in profileringen, dessins en RAL-kleuren. Een Duoport is uit te breiden met diverse accessoires, zoals driepuntsvergrendeling voor extra beveiliging. Novoferm geeft tien jaar garantie op alle openslaande garagedeuren.Het unieke van de Duoport is dat deze zowel geïsoleerde panelen als profielen bevat. Naast een geïsoleerde vulling is het net zo belangrijk dat het kozijn ook geïsoleerd is. Met de Duoport bent u verzekerd van een optimale isolatie en voorkomt u tevens condensvorming aan de binnenzijde van de garagedeur.

Novorol

De Novorol is een ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprails niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met beperkte inbouwdiepte. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels. De Novorol is opgebouwd uit geïsoleerde aluminiumprofielen voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor houdt u de warmte binnen en de kou buiten.
Daarnaast zijn de geleidingsprofielen voorzien van tochtwerende borstels waarmee een goede afsluiting gerealiseerd wordt.

Vrijblijvende afspraak?
Albers Zonwering
Het Lentfert 104
7547 SP Enschede